Wij zijn voor een toekomstbestendige en toegankelijke ggz

Er is noodzaak tot verandering in de sector

De leden van MEERGGZ zien dat zij in de ggz het verschil kunnen maken. Zij geloven in het begrenzen van de in- en uitstroom om toegankelijk te kunnen blijven voor mensen die hen écht nodig hebben. Daarom werken zij samen aan een toekomstbestendige en toegankelijke ggz. MEERGGZ staat altijd open voor contact met andere instellingen die hier gezamenlijk in op willen trekken.

Ons DNA

Wie we zijn

MEERGGZ is een belangenvereniging voor ambulante ggz-instellingen. Onze leden staan voor innovatieve en toekomstgerichte zorg. Wij vinden transparantie over de effecten die wij behalen met de geleverde zorg van groot belang. Daarom streven we er altijd naar om dit in zo kort mogelijke tijd te realiseren. De leden van MEERGGZ zijn mensen uit de praktijk, zij kennen de zorg van binnenuit. Vanuit die drive proberen alle leden de zorg te verbeteren.

Belangen
behartigen

Informatie
delen

Verbinden

Belangen behartigen

Bestuurlijke praktijk vertegenwoordiging

MEERGGZ ondersteunt haar leden door het vertegenwoordigen van hun belangen aan verschillende (landelijke) overlegtafels en in bestuurlijke overleggen.

Informatie delen

Kennis en informatie uitwisselen

MEERGGZ deelt kennis en informatie met de leden zodat zij goed voorbereid zijn op ontwikkelingen in de ggz en vakkennis opdoen. 

Verbinden

Van elkaar leren

De leden van MEERGGZ weten elkaar te vinden, sparren over uitdagingen en staan met elkaar in goede verbinding tijdens bijeenkomsten en daarbuiten. 

Our video

Unraveling the Complexities of the Mind

We strive for excellence in everything we do and are committed to providing the highest level of service to our clients.

Video afspelen
Onze leden

Wie vertegenwoordigen wij

Leden van MEERGGZ zijn heel praktijkgericht en weten écht wat er in de zorg omgaat. Ze zijn heel betrokken bij de ggz en steeds bezig om de zorg die zij leveren blijvend te verbeteren.

Marjolijn Vreeswijk
MEERGGZ, Voorzitter